Wednesday, April 9, 2014

Atitudini si determinari

Clipa asta e doar a ta..Insingurata, expansiva, determinata..E a fiintelor din tine..Clipa care iti seamana asa de mult..Pentru ca e din fiintele tale..Si ea priveste imprejur, asa, ca tine..Clipa asta e ce simti, doar tu..Cu tot ce vezi, si tot ce ti-ai imaginat..E o fiinta din tine..Care isi mai imagineaza ca poate comunica cu clipele din ceilalti..
Avem in noi atitea clipe..Sintem si noi insine, atit de multe ori, clipe in socialul asta uimitor..Ne vedem, cit putem, in oglinzile celorlalti, dupa care mai cautam sa ne revenim la ce sintem..
Vezi, clipele ne trec, asa cum si noi le trecem..Sintem ca intr-un joc, impreuna, pe care, inca, vrem sa-l intelegem..
Clipele noastre sint cupole care ne apara..Mari, frumoase, si rotunde..Pe deasupra..Sus..Curbate si calme..Solide..Spre care putem intinde miinile, asa ca intr-un fel de adorare..Sus..Sus de tot..Suuuuuus, undeva atit de sus, cit sa ne ajunga pina la vise..
Sint aici, pe pamint..Si ma gindesc, de ce toate mai au, inca, in ele, atitea..De ce toate mai privesc atitea variante de lumi care mai sint, inca, in noi..Si de ce nu au evoluat, cumva, intr-un fel care sa ma faca sa le admir..
Eu sint..Tu esti..Avem toti aceleasi lumi, aici..Privim identic..Sintem asa de la fel..Ne vedem privirile atit de clar..Ne simtim fiintele..Nimic nu s-a transformat..Sintem ca statui din alte timpuri..Cu  curbele la vedere, si autentice..Cu priviri inca nesuficient determinate..Cu atitudini si detalii sincer, si insuficient nestiute..

No comments:

Post a Comment