Thursday, April 3, 2014

Lumi variante

Crezul, sau atitudinea e la latitudinea fiecaruia..Pentru ca fiecare spirit isi are propria libertate a decide ce e conform cu valorile din propria fiinta..
E frumos ca ne simtim liberi a incerca sa vizualizam lumea..Si sa o percepem asa cum vrem, doar noi.. Ne place sa vedem, sa mirosim, si sa gustam totul asa, ca noi, din locul fiintelor, asezat, undeva, printre propriile euri.. Si ne place ca tot ce simtim sa fie intr-un punct de trecere dintre o realitate limpede, si o varianta de vis situata undeva, sus, printre intersectiile vietilor celorlalte armonii..Cele care ne vin din spatiile posibile ale unor viitoruri eterne..
Sintem la raspintii de posibilitati..Printre toate..Vedem privind tot ce am privit, vazind..E uimitor ce simtim, si ce vedem, ca si cind am fi trait si alte vieti..
Clipa ne mai construieste in minte, unele viziuni..Traim armonii care ni se urca in suflet, din atitea trecuturi nestiute..Vedem, iar, si iar, si iar, lumi de fiinte ce ne povestesc propriile lor vieti..E uimitor cum timpul ni se mai trezeste in fiintele care simt acum ceva, ce parca au simtit la fel, cu mult timp inainte..
Mai vedem spectacolul lumii aratate, asa, in secvente, de mii de ani..Cite idei..Cite variante..Cite trecuturi fabuloase, si insuficient descrise..Ce lumi de nestiuturi au fost inapoi, asa cum sint, parca, inainte..

No comments:

Post a Comment