Wednesday, April 30, 2014

Imaginile devenirii

Azi timpul e concentrat..Nu mai e vreme de fluvii de cuvinte, vorba cintecului..Azi ori esti precis si exact in ce vrei sa spui, ori nu existi..Pentru ca nu mai are nimeni rabdare sa citeasca aberatii..Oricit de salbatici ar fi cei care sa sustina contrariul..Treaba lor..
Azi toate sint foarte directe..Si iti arunca in fata idei precise..Iar tu alegi sa fii de acord cu ele, sau nu..Dupa care treci la altceva..Asa, pur si simplu..Ca si cind ai schimba canalele pe tv..
Problema e ca sint foarte multi depasiti de evenimente..Si care cred ca isi depasesc conditia printr-o agresivitate dincolo de uman..Si asta, sincer, cel putin din punctul meu de vedere, nu cred ca functioneaza.. Sintem in secolul 21..Iar inadaptatii e bine sa fie uitati..Am obosit sa-i vad..In fine..
Revenind, a, bun, lumea e inca locul in care simtim ca existam..Cu tot ce ne e propriu..Locul in care ne mai strigam singuratatile, asa, ca si cind am astepta un raspuns..
Totul e in noi, si in ce sintem..Lumea e doar o varianta a timpului din noi..Sintem prinsi intre imaginile dintre oglinzile paralele..Privim imprejur, ca sa invatam sa fim, ce am fi dorit sa devenim..

No comments:

Post a Comment