Wednesday, June 26, 2013

Locurile spatziilor

Aici e locul privirilor..Aici ne privim..Aici starile ne deriva din priviri..Aici ne elaboram in minte imagini ale celuilalt..Aici incercam sa pornim imaginatzia..De aici decolam..Pe nave imaginare, ce folosesc privirile ca propulsie..Navele proprii..Care ne seamana..
Aici e locul intilnirii privirilor..Muzeul colectiilor privirilor din toate timpurile..Al privirilor din trecuturile nestiute, si din viitorurile nespuse..Al privirilor care se desfac spectral in culorile curcubeelor sufletelor.. Trimise din infinituri, catre infinituri..Al privirilor vazute, si simtite..
Vezi tu, aici e locul in care ne inconjuram de timp..Ca de un zid transparent..E locul din care putem privi dincolo..E lumea fiintzei noastre profund-eterne..Spatiul misterelor, si al descoperirilor..
Am vazut cum notele, mai demult, ne-au aratat cine sintem..Apoi am vazut cum privirile au urmate notele, si ne-au descoperit si mai mult..Acum sintem si mai expusi..Lumea poate sa ne cerceteze..Cu tot..Cu ce sintem, cum sintem..Acum, aici, in detaliu..In muzeul notelor, si al privirilor..In spatiul infinit al eurilor, trecerilor, pasiunilor, si gindurilor..Spatiul din muzeele fiintelor noastre, cele cumva fara inceput, si fara sfirsit..

No comments:

Post a Comment