Sunday, June 9, 2013

Abs de la absurd absolut

Spatziile rotunde nu au coltzuri..Traiectoriile prin spatziile rotunde nu se blocheaza in unghiuri..Pot avea, cel mult, curbe strinse, in care suporti un 3g, maxim..Dar spatziile ramin prietenoase, cumva..Cele ideale..
Viata te-a mai trecut, un pic, prin iad..Si te-a intors inapoi..Ca sa mai poti privi lumea reala, inainte sa pornesti, iar, spre iad..Din care, probabil te vei intoarce iar..Ca sa repeti ciclul asta..For fun..Ca sa rida de tine un cineva, de sus, dotat daaaaaaa, cu un sick sense of humour..
Oricum, cine te crezi? De ce speri atunci sa ai alta soarta? De ce sa nu gusti din deliciile unor existente pre-fabricate? De ce sa nu suporti privirile alea diforme? Cine te crezi?
Vrei o alta existentza? Chiar vrei? Atunci lupta..Tu contra tuturor..Sa vedem cit rezisti..Mai ales cind esti atit de singur..Ai idee cit de mare e sistemul de desupra? Idiotule..Traiesti intr-o lume in care raul s-a rafinat atit de mult, si a devenit atit de subtil..Dar e bine..Lupta-te sa-i distrezi pe cretinii de sus..Fa-o cu convingere.. Fii real..Poate obtii ceva..
Esti ciudat, stiai? Mai ales cind iti pui sufletul pe masa..Si cind ti se vad sentimentele pe moaca..Ce speri sa obtii? Nu stii ca e oricind un cineva, mai bun? Si care poate sa te faca? Da..
Stiu..Normal ca stiu..Si ca stii si tu..Dar mai e ceva..Ceva urias..E ca nu imi pasa de ei, oricine ar fi..Pentru ca, si acel oricine e la fel de muritor, ca si mine..Si aici se termina povestea lor..Pe cind, a mea..
We live our limits..How much more? Are there new ones? After all? Cineva isi considera povestea unica.. Ca sa ce? In fine..Noroc ca nu ne deprimam din detalii..Are vreun sens? Ar trebui sa aiba?

No comments:

Post a Comment