Tuesday, March 12, 2013

X

A trecut iarna..Desi e tot frig..Inauntrul lor e atita frig..Mai vin furtuni..Mai vin amintirile sa ne amestece apele, desi nu le cheama nimeni..Uneori se intorc toate, dupa ce, atita timp, au tacut..
Stiu ca nu poti cere nimanui sa-i pese..Si nici propriului tau suflet sa se intareasca, dupa tot..Nu poti decit sa privesti imprejur, si sa iti doresti fericirile pe care le afiseaza unii..Sa-i invidiezi...Daca poti descoperi invidia printre trairile tale..Daca nu, poti doar sa speri ca data viitoare va fi o iubire adevarata..A ta..Pentru tine.. Nu doar vazuta la ceilalti..O iubire simpla..Si adinca, si magica..Care sa te vindece de tot..
Durerile profunde si mute ma fac sa urlu..Pentru ca nu le pot pastra, sint prea acute..Le transmit, cum pot.. Vreau sa ma eliberez de ele.. Vreau sa ma detasez, si sa privesc, de sus, ca sa pot vedea tot contextul.. Vreau sa-mi pot fi cel mai bun psiholog, si sfatuitor..Acelasi, totusi, dar, care, nu mai vrea sa repete unele greseli..
Stii ca iubirea raneste..Si te va rani tot timpul..Iar tu o tot cautzi..Ce vrei, de fapt? Urmezi eurile tale, sau sfaturile altora? 

No comments:

Post a Comment