Wednesday, March 27, 2013

Eternitati imprevizibile



Avem putine certitudini..Pentru ca toate se transforma, mai repede, sau mai incet..Dupa un apus de soare, o noapte vine..Si o zi noua, apoi..Cit timp?
De multe ori te intrebi: cum ar fi fost daca? In societate treci pe linga foarte multi oameni, pe care nu-i cunosti..Si te intrebi..Daca ai fi intrat in vorba cu unii dintre ei, poate ai fi descoperit multe lucruri pe care le cauti la un prieten..Si poate te-ai fi inteles atit de bine, cit sa pastrezi o relatie toata viata..Sau poate nu te-ai fi inteles deloc..
Cum ar fi fost daca ti s-ar fi intimplat, in viata, toate, altfel? Ai fi avut o alta traiectorie..Alt destin, ai fi devenit altcineva..Dar tu esti cel de acum..Ai ajuns la punctul tau de acum, trecind prin toate cite ti s-au intimplat.. Cu acordul tau, pentru ca si tu ai avut rolul de a accepta unele, de a respinge altele..
Certitudinile sint relative..Totul e imprevizibil..Ca intr-o eternitate pe care ai descoperit-o pas cu pas..Si careia ii mai vezi, inca, cumva, inceputurile..Pentru ca au fost si ale tale..Dar nu si sfirsiturile..Pentru ca asta o defineste pe ea, pe eternitate..Infinitul..E substantza ei..Nu si a noastra..
Timpul lumii a inceput cindva..Cred.. Din cite eternitati se compune, de fapt, timpul?

No comments:

Post a Comment