Sunday, March 10, 2013

Un show

Fuse si Eurovision Romania, cica selectia finala..Cu scandal, normal, ca trebuia sa fie fun..Si ce ne e mai specific decit scandalul..Desi toti s-au comportat frumos, pina la votul juriului..In fine..Dar, cei din juriu pe ce criterii sint alesi? Ca probabil din cauza lor multi artisti buni nu participa..Cine stie? Oricum, am vazut ca au tendintza sa dea multe puncte la melodii de alea mai ciudate..Cel putin, dupa mine..
Cred ca Natalia Barbu a fost cea mai buna..Adica si melodia ei putea sa fie mai moderna un pic, mai ritmata.. In fine, sint multe de spus, si multe puncte de vedere..Se putea compune o piesa simpla, directa, si catchy, cu ritm, si interesanta..Ca daca vii cu piese triste si repetitive, nu prea te voteaza..Trebuie actualizate si soundurile, doar sintem in secolul technologiei..
Poate ca Luminita Anghel ar fi reusit ceva la Malmo, ca piesa era in trendul asta cu Bond..Acuma si nenea ala Cezar Ouatu are o voce classica, si piesa are asa ceva al ei, dar e ciudata vocea..Poate ar iesi mai bine daca el ar urca si cobori vocea de mai multe ori, ceva gen Traistariu, dar cu o voce de opera..E posibil sa fie ceva nou, si sa placa la suedezi..Pentru ca inedit este, sigur..
Pe mine m-a frapat numele, Ouatu..Pai noi, oamenii sintem mamifere, ne inmultim prin nastere de pui vii, nu prin oua:))..E o contradictie in termeni aici..Cezar e un tip serios, si deschis, si s-a purtat professional, bravo lui..Success la Malmo, ca ne reprezinta pe toti..
A fost un spectacol selectia de azi..Mi-a facut o simbata mai altfel decit celelalte..Si prezentarea de la tv a fost haioasa, si bine regizata..Bravo..Si fetele frumoase, si glumele bune, si prezentatorii spontani..Si talentati.. Vezi, asta e cu lumea asta..Ca oamenii inteligentzi stau deoparte..Si rareori au curaj..In fine..
Mie tot Natalia Barbu mi-a placut..Pentru ca piesa ei era cea mai buna..Dar mai trebuia prelucrata..
Sint multe de spus..Am ris si la comicariile lui Badea relativ la Turcescu si piesa lui..A fost distractie..Ca la noi, la nimeni:)))

No comments:

Post a Comment