Sunday, March 24, 2013

Amintiri reamintite

Este un cintec, de mai demult, care cinta melancolia si regretul, cumva..Tristetea..O tristetze pescuita din atmosfera, pentru ca toamna pleaca..O toamna-anotimp simbol a unor trairi, de demult..Din vremuri pline de soare, de lumina, de caldura, si de optimismul unei virste pe care o credem eterna..
Si cintecul continua..Povestind despre ce frumos e, inca, acum, si de ce frumos va fi sa ne amintim de vremurile astea..Despre caldura senzatiilor..Despre sufletele frumoase care ne-au zimbit, asa cum ne zimbea soarele acelor vremuri..Despre armoniile care ne vin, firesc, chemate, sa ne re-echilibreze..Despre iubirea din ochii fetelor cu care ne conversam, la o prajitura, si o cafea, acolo, pe marginea noastra vesela, de timp..
Bine, cintecul isi continua povestea lui, despre lumile lui septembrie..Descriind peisajele anotimpului de atunci, asa cum le-a trait autorul..Un autor care ne imprumuta, atit de frumos, gindurile lui..Care seamana cu ale noastre..Si ne ajuta sa continuam..
Noi, fiecare, ne-am trait viata proprie, luind de la vietile altora ce am crezut ca ni se potriveste..
Cintecul se cheama Try to remember..Si ne indeamna sa retraim ceva frumos..Intimplari de demult.. Cind toate erau atit de adevarate..

No comments:

Post a Comment