Tuesday, March 12, 2013

Urme

Eurile tale sint ca peretii holurilor..Au pe ele urmele ecourilor de demult..
Wished you were around..As real as..
Ai imprejur toate imaginile posibile..Mai putin cele pe care ti le-ai dori..E la fel..Fetzele concrete ale fricilor tale iti apar tot timpul, la fel..Nu se schimba..Iti bintuie imaginatzia..Revin, tenace..Iti sint lipite de minte.. Traiesc impreuna cu tine..Iti sint aproape..Si iti dai seama, ca iti vor fi..Atit de mult, si atit de aproape.. In fatza ochilor..Oriunde ai privi..
Tzipa..Striga..Urla..Sparge orice..Uraste ce ai fost ieri..Da-te cu capul de peretzi..Imbata-te pina uiti de tine.. Vomita..Raneste-te..Uraste-te..Uite-te la toate defectele pe care ti le arata oglinda..Savureaza hidosenia detaliilor..Gusta scirbosenii imaginate..Sau induse..Ia in tine mizeriile din mintile celorlalti..Vizualizeaza-le.. Fa dragoste cu ele..Stringe-le de piele..Zgiriie pielea..Intinde miinile..Uite-te la tavan..Si gindeste-te cit cosmos e deasupra..Si citi prosti, care nu pot intelege..
Ti-as stringe gindurile si iubirile intre miini..Sa le simt calzi..Sa le pot gusta, pe rind..Sa le pot plimba pe corp, ca sa stiu ca sint adevarate..Sa ma pot imbata de iluzia lor..Ca atunci..
Ti-as atinge pielea cea adevarata, ca sa simt formele..Fara sa-mi mai fac sperantze..Pentru ca acuma stiu..Ca traim in lumi paralele..
 http://www.youtube.com/watch?v=dzajBJtfDbg

1 comment:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=UMlYWZgCIgo

    ReplyDelete