Friday, March 22, 2013

Incercari si reusite

Destinul tau, felul cum iti traiesti viata depinde de tine, de valorile tale, de experientele tale, de structura ta intelectuala..Si de noroc, uneori..
Destinul tau mai depinde de noroc atunci cind cei dimprejur nu prea pot sa te inteleaga..Pentru ca asta nu depinde de tine..Si se intimpla de atit de multe ori..Bine, acuma si contradictiile astea dintre feluri diferite de a gindi pot veni din faptul ca unii gindesc mai putin, sau mai mult decit altii, si diferentzele sint prea mari..E posibil..
Lumea e rigida..Fixata in anumite forme, intre anumite reguli..Iar tu, daca nu te incadrezi, cam risti sa fii exclus..Cel putin mie mi s-a intimplat des..Si nu am avut ce sa fac..Spun asta pentru ca in relatiile mele amoroase am experimentat tot felul de situatii..Care incepeau ca diferentze de perceptzii erotice, la inceput, si evoluau spre diferentze mari in altele, in timp..Si, care, iremediabil duceau spre despartire..Adica neplaceri, frustrari, dureri..Si multe pareri de rau, ca nu a fost sa fie..Si aici e mina destinului, nu ai ce sa faci atunci cind diferentzele sint atit de mari..Accepti sperind ca data viitoare sa fie mai bine..
Nu stim niciodata ce ne rezerva viitorul..Noi incercam, dar depindem foarte mult de norocul chior de a intilni omul vietii..Mergem inainte, incercind sa uitam ce a fost, dar convinsi ca vom cistiga la loterie data viitoare..

3 comments:

  1. A good story...http://nuaisacrezi.ro/cum-sa-nu-mai-fii-porc-si-sa-scapi-de-lene/#.UU9K4xxkNcx

    ReplyDelete
  2. E bine sa ne facem o introspectie, atunci cand ni se intampla des.. nu cumva noi suntem cei rigizi?.. nu cumva noi suntem cei care trebuie sa ne schimbam?

    ReplyDelete
  3. Asa e, sa ne facem introspectie, ca sa nu devenim rigizi..La unii le-a face asa o introspectie de sa le sara smaltul, si rigizi pe urma sigur n-o sa mai fie, poate doar dezarticulati:)))
    Sa ne schimbam si noi, da, ne schimbam de caracter cind vedem ce e primprejur..E buna o morala flexibila, ca ne scuteste de mustrari de constiinta..

    ReplyDelete