Friday, March 2, 2018

Primavara

Cica a venit primavara si cica de acuma gata hopa tropa s-a dat drumu' la inverzeala, si caldureala sa fie ca cica erea momentul, ca a fost absent concretul pe cita morman de iarna fuse..Clar, trebuia o schimbare ca erea un aer nou in aer, ca cica aerul circula si a venit altul mai bun, dacit..Sa videm acuma daca vine si vremuri mai bune odata cu re-nasterea naturala a naturii..Acuma chiar daca mai e un picutz de frigutz, asta mai iese la spalat, vorba aia, important e ca pamintul a ajuns intr-o pozitie mai favorabila ca razele soarelui sa fie mai dense si deci sa fie mai multa caldura pe unitatea de suprafata..Deci dac it o sa fie caldura maaaaa, ca nu mai suport frigul, ca m-a terminat psihic, nu fizic, ca a venit socant de brusc, si a durat cam mult, lua-l-ar ciorili sa-l ia dacit da tot sa nu mai apara ever..Na, asta am vrut sa zic, ca e primavara, sintem optimisti si huo ba toti dusmanii, si salut pretini, si ura si la gara.
La multi ani da saptamina 1-8 Martie ca e completamente a femeilor, dacit.

2 comments:

  1. Daaa!!!Frumoasa primavara!! Mai ales calda!!! -15grade pe 1 martie !! Si astia de la meteo au mai si colorat juma' de tara in portocaliu!cred ca prin luna mai o sa avem si noi putina caldura...!!
    Multumim de urare!! :))

    ReplyDelete
  2. Lasa ca va calitzi, asa ne ziceau in armata, si ne caleau pina eram buni de pus pe varza calita:)) Ce frig am tras in armata, mai ales cind faceam garda, la Topraisar, linga Techirghiol..Ieseam din camera de garda supra-incalziti afara unde erau un pic sub -15, suficient cit sa nu poti sa-ti dai urechile de la caciula jos, ca era strict regulamentul, daca-s -14 nasol, tii caciula pe virful capului, ca era si chestia sa fim vigilentzi, sa nu debarce alienii si sa ne fure balariile alea ce pazeam noi.. Si era un vint de te lua pe sus, ca in Dobrogea, mama cit frig am tras iarna aia..Ma gindesc si acu de ce am pierdut eu 1 an din viata aiurea, pentru ca asa era sistemul atunci probabil, oricum eram numai studenti acolo, si ne distram bine de tot ca erau super haiosi. E mult de povestit, poate fac un post pe tema asta.

    ReplyDelete