Friday, September 26, 2014

Necunoscuti

Uneori ma uit imprejur, la oameni pe care nu-i cunosc..Ce multi sint..Miliarde..Si care, nici ei nu ma cunosc..Oameni despre care nu stiu absolut nimic..Si care, nici ei nu stiu absolut nimic despre mine..
Sigur, printre ei sint multi cu care am putine in comun, e firesc..Dar sint si citiva cu care as fi putut vorbi, cu care eventual m-as fi putut imprieteni, si sa pastrez o relatie sincera si frumoasa..Si la fel, sint si femei cu care poate ca m-as fi impacat bine..Sau cu care sa pot trai o viata..Tot ce se poate..Cindva, in viitor, e posibil sa existe o retea electronica in care sa se pastreze datele tale psiho-afective (sa zic asa), si, cu care sa iti gasesti partenerul perfect..Fara sa te mai chinui sa cauti ca idiotul, riscind sa ti-o incasezi de fiecare data cind lucrurile nu functioneaza..Ca doar i-o veni omenirii mintea la cap, odata..De fapt, cred ca si acum sint dezvoltate niste chestii incredibil de bune, de viitor, dar care nu se aplica la scara sociala din cauza mentalitatilor, si a educatiei..Asta e..
De aia ma mai intreb, retoric, normal: De ce oare societatea nu evolueaza mai rapid? Ca doar sintem dupa atita istorie plina de descoperiri fabuloase, totusi..

No comments:

Post a Comment