Monday, September 1, 2014

Inceput de toamna

Vezi tu, septembrie nu e doar o varianta intre anotimpuri..Si nu e doar o stare, asa periodica, revenita iar.. Nu.. Septembrie e o varianta de noi, toti, adusa nestiut..Ca sa fim iar cum am fost..E simplu..E ca un cadou adus inainte de Craciun, ca sa ne bucure ochii si sufletul, si sa ne pregateasca pentru a fi noi insine in fata anotimpului asta atit de oficial..Ca sa-i dam onor toamnei, la venire, pe cit de diplomatic putem:))
Noi, vezi, mai avem resurse de admiratie, pastrate undeva..La naftalina..Dar, acuma e musai, le scoatem pe toate, le lustruim ca sa luceasca, si le aratam, mindri, pentru ca, na e un eveniment special..
Deci, simplu, doamna Toamna am primit-o cu onor cazon, asa, demonstrat, pentru ca am lustruit tot, curatat tot, arenjat tot, dupa regulament, si na..Ca sa fie cum trebe toate, la locul lor..Iar dimineata o sa ne trezim cu noaptea in cap, o sa ne facem sectoarele, si o sa mergem disciplinatzi la sala de mese..Ca acolo sigur o sa fie ceva special..Hehehe..O fasole mai cu condimente de toamna, o bromura in ceai cu aroma de frunze, ceva sigur se intimpla..Ca sa fie asa cum trebuie..
De fapt, de ce naiba sa ne gindim iar la septembrie, ca si cum ar fi o chestie speciala? Doar e o alta luna, nu? Dap, o cu totul alta luna..Una care sa ne faca sa ne gindim  ca chiar a venit toamna..Si or sa inceapa ploile, vintul, frigul..Asta ca sa nu uitam ca urmeaza iarna cea sinistra, oooo..
Ce frumos e uneori sa te simti ca si cind ar fi vara..Chiar daca e un inceput insorit de toamna autentica..Hm..

No comments:

Post a Comment