Friday, September 26, 2014

Intrari posibile

Am ascultat Send in the clowns, si m-am gindit la chestia asta; de ce sa fie un cintec despre o intrare in scena? Si, mai ales, a unor clowni, adica aia cu umor grosier, si kitchy, care te fac mai degraba sa plingi la toate dramele vietii pe care le simti ascunse in tot jocul lor..Sigur, sigur, ei sint o oglinda a vietii, a societatii, a noi insine, a bilciului asta fara sfirsit..Da, da, absolut..Dar, de ce?
Poate ca ei clownii au lumile lor justificate, si au jocul lor, publicul lor..Dar mai importanta e ideea asta de intrare in scena..Adica cum apari cind apari pentru prima data in fata cuiva, ca un actor pe o scena a vietii, posibila..Cum arati, cum te comporti, ce spui, ce insinuezi, toate sint un pachet care creeaza in mintea privitorilor-spectatori imagini destul de stabile, si care vor fi acolo mult timp..Tu vei fi acel corespondent din realitate al acelei imagini..
Asa ca virgula conteaza cum apari, cind apari..Pentru ca na, nu tot publicul e avizat..Si plus ca publicul e liber sa te considere cum vrea el..Asa ca..E bine, pina la urma..Chiar daca sala e aproape goala..

No comments:

Post a Comment