Saturday, March 14, 2015

Iubirile noastre de acum

Stii, iubirea e motivul pentru care sintem, cred..Ca iubim, sau, la opus, urim, sentimentul asta suprem ne sta deasupra..Si iubirea ne determina fiinta, cum actionam, cum sintem, ce simtim fata de anumite lucruri.. Iubim tot ce ni se aseamana, si cautam tot ce ne dorim sa ne fie alaturi..Sigur, e adevarat ca de multe ori, ce iubim nu ni se alatura, intr-un fel, sau altul..Si, de multe ori, ce iubim pare o himera, sau o varianta, care ni se intoarce inapoi, cu atita ura, nedrept..
Si vezi, dupa toate raspunsurile astea reci, noi, cei naivi, continuam sa incercam sa iubim, ca asa sa ne continuam fiintza..Si ne lovim iar, si iar, de atitea, pina, cindva, invatam sa ne lecuim de dorintza asta, si sa ne izolam iubirea in ceva ramas..Cind vorbim de iubire, stii, vorbim de fiintza noastra profunda, de ce sintem de fapt, de oamenii care exista, si care cauta sa mearga inainte determinatzi de ea, de iubire..Pentru ca noi existam pentru ca iubim..Noi sintem copiii iubirii..Ea ne duce pe drumurile vietii..Si ea ne determina ce devenim, in timp..
O, da, o sa iubim, pentru ca asa ne e natura..Si o sa ne ducem iubirile peste tot, pe unde viata asta sinistra ne va purta..O sa iubim si ce ne aduce fericire, dar si ce ne doare, poate, in aceeasi masura..O sa traim  ce ne va fi dat, iubind..Pentru ca simtim ca toate ne sint, cumva, date..Si le vom apropia, in felul nostru, ca sa simtim ca fac parte din noi, si din viata asta, a noastra..Vom iubi tot, chit ca ne va face sa iubim mai mult, sau sa suferim mai mult..Pentru ca, vezi, toate cele date, iubindu-le, ne vor determina ca sa ne simtim fiinta mult mai profunda..Fiinta asta a noastra, care, conectata la acel divin, intelege, si iarta..
Timpul se asterne peste toate, pina la urma..Si ca iubim, sau am fost iubiti, asta ramine in mintea noastra.. Valorile or sa se schimbe..Dar noi vom ramine, peste toate, cu tot ce a fost acum, in vremurile astea, cu iubirile date, si nereturnate, iubirile pentru ei, si noi, si tot ce a fost, si nu va mai fi, sau poate chiar va mai fi.. Cu iubirile care sa ne semene, asa cum am fost noi, oamenii lui 2015..

No comments:

Post a Comment