Wednesday, March 11, 2015

Dobitocisme de moment

Cel mai neasteptat e sa te confruntzi cu o echipa formata mai inainte..Oameni care s-au adaptat intr-un fel la probleme, acceptindu-si calitatile, si mai ales, defectele..Si care se cunosc, si fac chestii asa, lasind lucrurile sa mearga de la sine..Asta pina cind am aparut eu, cu toate intrebarile mele posibile, si imposibile, care au zdruncinat, cumva, fundamentele acestor constructii bine impamintenite..Ca na, eu sint atipic, si caut ceva determinari in variantele pe care le primesc, si, in felul meu de a fi, incerc sa vad cum se pot imbunatati toate variantele existente..Ori, cind cauti un mic absolut, in cele mai multe cazuri gasesti o varianta a sistemului in care se ingroapa mizeriile, de dragul mersului inainte..Si asta e nene, ori iti asumi, ori te duci pe alt drum..Si, la mine, cazul cel mai comun a fost sa merge pe alt drum, ca asta era infundat de la pornire..Sau ceva..
Eu intreb..Decit..Nu ma dau mare, nu incerc sa simulez, nu fac decit sa profesionalizez ce am de facut.. Bun, si intreb..Si, primesc raspunsuri total diferite, de la diverse persoane..Care, unele sint suparate ca n-am facut cum mi-au spus ele, desi era super-clar ca raspunsurile lor erau niste pure aberatii..Apoi intreb pe altele, care imi dau raspunsuri total opuse, si care, iar, se supara ca n-am facut ca ele..Acuma, sincer, pe care din cretinii astia sa-i crezi?  Ca e  normal ca ei, in mizeria acceptata a sistemului construit al propriilor linisti, au avut variante diferite asupra realitatilor traite..Bun, ca ei intre ei sint cum sint e ok, mi se filfiie de ce gindesc, dar eu ce vina am in toata ghiorlaneala asta?
In fine..Dar e si mai sinistru felul in care si-o trag toti, tuturora..Toti, care, iar, ma baga pe mine la mijloc..Na, bun.. O sa ies din mizerie, sper, dupa inca o saptamina de variante..Si sper sa gasesc ceva functional..Ca mi s-a acrit de dobitoci, si de stressurile lor..Tot inainte.. Ca asa cum e, e ceva ce ar imagina doar un dobitoc care gindeste ca ei.. Si eu, sincer,  nu vreau sa fac parte din cloaca asta.. Ramine sa evoluam, care si cum putem..

No comments:

Post a Comment