Tuesday, February 25, 2014

Caricaturi

Toate trec..Vin al naibii de incet chestiile bune, si se duc al naibii de repede, ca si cind n-ar fi fost decit in imaginatia ta..Toate se transforma, nimic nu e niciodata la fel, toate vin ca sa se duca, asa ca apele fluviului.. Sau ale timpului..
Tre'sa ai mare grija ce lasi sa iti intre in suflet..Trebe atentie, si selectie drastica..Altfel risti sa lasi sa iti intre in minte toooooot felul de aberatii si monstruozitati, care te duc spre o mica depresie..Garantat..Been there done that, vorba aia..
Imi iau si eu doza de optimism de multe ori din media, in special de la TVuri, pentru ca ziarele is scrise parca pentru descreierati, sau extraterestri..Sau ambele..Dar la TV e mai cu caterinca, ca cica asta se cauta..Adica toti fac bascalie de absolut orice, si oricine, la gramada..Asta cind nu se injura, jurnalistii intre ei..Ma rog.. Badea l-a facut pe Banciu "cap de porc din fhrrrrantza" iar Banciu a zis de Badea ca e retardat netratabil..Si inca-cite si cite alte cvasi-injuraturi..
Prompteristele bat cimpii continuu, si pronunta prost aproape orice nume, sau denumire straina, dar cu o satisfactie uriasa, care li se citeste pe moaca..Reporterii de teren la fel, doar ca ei sint mai repeziti si bilbiiti.. Si toti pun accentul complet aiurea..De fapt la ce varza e in frazele lor, parca nici nu mai conteaza.. Si mai e o chestie, care probabil ca le vine din constiinta faptului ca realizeaza ca stirile lor sint complet stupide..Atunci cind au cite o stire din aia abisala, cu morti, catastrofe, etc, parca toti/toate au un rinjet semi-porcin, ca si cum ar vrea sa iti arate ca le face placere sa ti-o traga..Adica ia-o pe asta..In fine..
De fapt e normal, ca si TVurile seamana cu restul societatii..Toate-s varza..De fapt cui sa-i pese? Ca doar nu suspectam pe nimeni de profesionalism..Mai bine sa ne hahaim asa, in cor, si sa mai bifam o zi plina de realizari..Merge si asa..

No comments:

Post a Comment