Wednesday, June 3, 2015

Superficialitate si prostie

Toti vor sa comunice..Vor sa-si spuna ideile in felul lor subiectiv, si vor ca tu doar sa asculti..Fie ca sint oameni, sau lumi din tine..Toti isi impun, de fapt, ce spun, intr-un monolog la care esti un simplu spectator.. Toti vor sa fie, de fapt, dominatori..Iar tu un obedient, in ceea ce toti considera a fi, comunicare..In fine..Poate ca evolutia sociala va schimba ceva si in ideea de comunicare..
Se spune ca exista o comunicare non-verbala, adica cea a imaginii..A imaginii tale, a felului in care arati..Pentru ca socialul e foarte dur in a te judeca dupa aparentze..De asta m-am tuns zero, m-am barbierit, si am facut dush..Ca sa dau imaginea sociala de "curat", si cu un self esteem destul de mare..Asta chiar daca in realitate sint timid, si introvertit..
E adevarat ca nu poti iesi in societate chiar oricum; pentru ca nu poti sa apari cu o imagine de aurolac prost, ca e, evident sub demnitatea ta..Dar nici sa fii chiar atit de atent la detalii cum sint femeile, pentru ca risti sa iti creezi o imagine falsa..
Sa o luam metodic..Nu te poti epila perfect; te tunzi..Nu te pictezi pe fatza..Nu te imbraci perfect, si nu ai cele mai corecte atitudini..Nu spui tuturor ce vor sa auda..Si nu faci exact ce toti asteapta de la tine, pentru ca esti totusi om, si nu un  robot..
Cred ca un barbat e un barbat prin ce e, oricite i s-ar putea reprosa..Si o femeie, la fel..Sintem oameni, cu defecte..Ce mi se pare, totusi, de neacceptat e prostia..Aici cred ca nu avem scuze..Chiar daca aparentzele domina..Sigur, nu confundam prostia cu naivitatea..

No comments:

Post a Comment