Wednesday, June 10, 2015

Drumul libertatii

Privirile au alergat continuu..S-au plimbat pe deasupra, au adunat senzatii peste senzatii, si si-au schimbat culorile..Au simplificat lumea, ca sa o poata descifra..Au transformat totul in forme, culori, si transluciditatzi..
Uneori privirile ne-au scapat de sub control, ca sa se adune cu alte priviri..Le-am lasat sa alerge liber, ca sa ne faca sa ne simtim la fel de liberi..
Sintem aceiasi..Cei care isi asteapta privirile sa se intoarca, si sa-si refaca lumile din viziunile adunate..Sintem aceiasi..Pregatiti pentru transformarile lumilor spre altele noi..Gata sa darimam tot ce a fost atunci fundamentul fiintei, ca sa reconstruim, cu dureri, altele..De fapt, poate ca durerile nu mai conteaza, asa cum nu mai conteaza nimic din ce a fost..
Substantele s-au schimbat..Natura lor a ramas la fel de poetica..Idealurile sint tot sus..Atingerile sint tangente..Simtim ce inca ne dorim..Formele sint la fel de fluide..La fel de schimbatoare, ca in aceeasi eterna cautare a substantzei..
Cautam cunoasterea aceea care ne doare..Si continuam sa cautam, stiind ca ne va aduce aceeasi durere..Pentru ca simtim ca asta e drumul nostru..Cel care ne va elibera de toate..

No comments:

Post a Comment