Sunday, April 12, 2015

Drum interior

Lumea e un spital de nebuni, deja..Toti par ca au uitat sa-si ia pastilele..Si toti isi varsa toate frustrarile pe tine..Ma rog, lumea a fost catalogata subiectiv in multe feluri, dar dileala cred ca guverneaza acuma..Dileala agresiva, si nu una cit de cit controlata..
Si tu, singur, cauti sa te eliberezi de toate cite poti.. Cum faci? Urli in masina, cind nu te aude nimeni? Te izolezi? Dai pumni in peretzi? Scrii terapeutic? Bei? Te refugiezi in altceva? In ce?
O sa ajung un mutant..Sau ceva..Imi trebuie metode..Pe unele le folosesc deja..Dar imi trebuie ceva practic.. Tre'sa ma  analizez psihologic, singur..Sa ma introspectez, ca cica le gasim in noi, pe toate, doar ca trebuie sa stim unde sa cautam..Dificila chestie..Drum cu peripetii multe, prin tine..Sa te explorezi realist..Ca si cind ai fi altcineva..Trebe ceva curaj..

1 comment:

  1. Sint multe de spus despre metode..Una ar fi sa asculti muzica..Pe mine ma inspira muzica mai mult decit orice..Sau poti sa mai faci un lucru:Sa te duci la oglinda din baie, si sa iti zimbesti, tu tie..Singur..

    ReplyDelete