Saturday, April 11, 2015

Pasul alpha

Uita..Lasa tot, ca si cind nu ar fi existat niciodata..Lasa in urma..Si uita-te doar inainte, cu sperantza cu care vrei sa fii iubit, cu adevarat, de omul vietii tale..Priveste cu sperantza cu care vrei sa-ti faci o noua viata.. Ca si cind totul e la fel de adevarat ca atunci cind descopereai totul cu entuziasmul si energia fiintei noi..Si cind totul era limitat doar de imaginatia ta..
Cred ca spiritul asta al inceputurilor e in noi tot timpul..Si ca ne iubeste permanent..Suficient cit sa ne faca sa luam deciziile cele mai neintelese de ceilalti..Si sa ne creeze probleme existentiale tot timpul..Eh..Ne e prieten pe termen lung cit viata, si de asta il luam ca atare..Ne da fericiri atit de intense, cit ne da dureri.. Ne priveste de sus, si ne vorbeste cu cuvintele fiintei profunde din noi..E arogant, de multe ori, si dubios, si il contestam, admonestam, urim, iubim, dar ii sintem indatorati pentru absolut tot ce face pentru noi..Il urmam orbeste, pentru ca i-am dat increderea  totala..E lumina atit de calda de dupa toate durerile..E increderea ca trecerile noastre vor fi asa cum am crezut..E spiritul cald care ne calauzeste, de deasupra, prin toate, spre destinul nostru cel mai adevarat..Spre drumul catre noi insine, cautindu-ne, printre ceilalti..
Un pas, prin lume, e un inceput al unui ritm care se cauta pe sine, printre ritmurile celorlalti..Un pas e un inceput..Spre cu ceva ce pare cu totul altfel..

No comments:

Post a Comment