Tuesday, April 21, 2015

Cei de dincolo

Asa mi s-a parut, de atit de multe ori, ca lumile mele sint asa de depasite..Nu stiu de ce..Asa, ca si cind toate cite am dorit sa le arat ca le simt vin din acele vremuri nestiute..
Si eu,si tu, stii, venim de acolo..

6 comments:

  1. Si eu simt aceeasi "neadecvare" la timpul si lumea aceasta. O singura speranta mi-a ramas: ca ma voi intoarce, candva, ACOLO.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sint multe de spus, si fiecare isi are povestea lui..Lumea se schimba continuu, si oamenii se adapteaza cum pot.. Iar noi mergem inainte..Ce ne tine e setul de valori pe care il avem, educatia, si experienta..De asta am zis de "acolo"..Pentru ca acolo e lumea in care ne-am format, sint propriile amintiri, si valori, asezate ordonat, ca exponatele intr-un muzeu al fiintzei noastre..

      Delete
  2. Idem (,Florin).

    Aaaaaaaaaaaaa.. ...sa nu uit... :
    Ca tot e astazi 21... mi-am amintit de editia datei de 21 Februarie a.c. a Teleenciclopediei, ("o emisiune magica")
    care mi-a placut cel mai mult din cate am vizionat..vreodata...
    Recomand materialul video documentat Comori Toscane:)!
    http://www.tvrplus.ro/editie-teleenciclopedia-307678
    :) :)

    ReplyDelete
  3. Tele-clopedia:) a fost fabuloasa pe vremea lui Ceasca, alaturi de Exploratorii lumii de miine, si de almanahul Anticipatia, plus Stiinta si tehnica, pentru ca erau singurele surse de informatie adevarate, si frumoase..Acolo se construia imaginatia unui viitor inginer:) Atunci am vazut "Cosmos"-ul lui Sagan, o serie etalon pentru documentarele care au urmat (si pe care le-am revazut cu aceeasi placere pe youtube) ..Amintiri..

    ReplyDelete
  4. Deh, asa e... pe vremea aceea, nu exista Discovery, dar n-a fost un obstacol inaintea curiozitatii unora ca mine si ca tine, de a sti... ;-)

    ReplyDelete
  5. Pe vremea mea nici nu se punea problema sa avem vreo inforematie de "afara", pe cind acuma, na, tot ce vrei, la liber..
    Da, cum spui, curiozitatea e inascuta, si ea te face sa cauti sa stii cit mai multe, si sa mergi inainte pe drumul tau, nu cel pe care ti-l arata altii..

    ReplyDelete