Sunday, December 7, 2014

Agonie si sperantza

Cica n-ai trait pina n-ai cazut lat in praful drumului si n-ai tras pe nas mirosul ala de mizerie absoluta..Sau pina n-ai ajuns intr-un loc inconjurat de abisuri, si unde ai vazut rinjetul a tot felul de spectre ce se rotesc pe deasupra ta, ca vulturii..Sau pina cind nu ti-a trecut prin cap, dupa tot ce ai trait, sa o termini de tot, cu toate..
Acuma, poate le-ai trait pe toate astea in felul tau, dar, pentru ca existi, se pare ca ai reusit sa treci peste ele.. Desi toate, in loc sa te intareasca, mai degraba te dezmembreaza fizic, si te lasa gol pe dinauntru..Ti-e prea scirba sa mai incerci ceva, si te retragi aproape complet din caile lumilor..Nu mai dai doi bani pe nimic, si incerci doar sa-ti construiesti fericiri mici si ieftine, care sa-ti dea energie sa rezisti..Nu-ti mai trebuie nici o idee despre lumile care iau de la saraci, ca sa dea bogatilor, si sponsorizeaza fricile si disperarile..
Toate curg..Nu poti avea incredere in nimeni, si nimic..Ce stii sigur e ca miine va rasari un altfel de soare..Pe care, nu se stie cum ai sa-l vezi..
E bine..Traim printre ceilalti..Aratam la fel de ciudat..Oricum nu mai conteaza, e la fel oriunde..Daca supravietuiesc, sint un campion..As merita, mai am atitia pasi nefacuti, inainte..Uit tot..Altfel as ramine aici o infinitate..Trebuie sa rezist..Mai am in buzunar 3 sperantze ramase..Daca iau una acuma, 2 imi ajung pentru citeva zile..Cred..

No comments:

Post a Comment