Sunday, December 28, 2014

Clisee

Cliseele astea sociale sint facute ca sa satisfaca necesarul spirit de turma..Ca idiotul comun are maaaare nevoie de identitate, pe care, na, si-o gaseste in clisee..Si cu cit mai reamintite, cu atit mai bine pentru ei.. Chestia e ca toate chestiile astea "moderne" au devenit de o sinistro-agresivitate cam dilie deja..
Ma uit de ex la chestiile feministe, sa le numesc asa..Cica esti mai feminina cu cit esti mai sexy, asta insemnind corp beton, imbracaminte cit mai strimta, machiaj strident, coafura, tocuri, ceva care sa creeze un fel de personaj-animal care sa provoace instinctele profunde..Bun, ca e comercialul mai agresiv, e posibil, dar asta cred ca mai degraba te indeparteaza de chestia de la care s-a pornit..Ma rog, e impresia mea..
Nu stiu ce dracu incearca lumea sa demonstreze..Ca asa ceva e cam deprimant..Sa exagerezi cu chestiile imediate si ieftine..
Sintem, totusi, oameni..Si avem suflete..Si existam ca sa comunicam unii cu altii, pe cit posibil, firesc, totusi.. Fara sa incercam sa dominam..Ca asa si eu pot sa ma dau mare, da nu cred ca impresioneaza pe nimeni, na..
Cel mai fain e sa-ti gasesti omul tau, si sa-i lasi pe ceilalti sa-si faca numarul..Ca si asa ce bilci mare e imprejur, oooo..

No comments:

Post a Comment