Saturday, December 13, 2014

Ale tale proprii

Esti ce ai fost, ca sa fii ce poti deveni..Un om plastic, confectionat din materiale deformabile, dezasamblabil, ca sa poti fi reconfigurat in alte variante..Compus din componente inter-schimbabile..
Un ochi e o varianta sferica insurubabila..Il rotesti, si il desfaci..Te uiti la el, il scoti, si il pui deoparte..Apoi desfaci o ureche, la fel, si o asezi pe masa de lucru..Are curbe, e mai interesanta..La fel si nasul..Si toate celelalte componente ale capului..Le scoti, pentru o ulterioara reasamblare..Hm, ce dileala, sa faci sa fie toate altfel..Sa recompui din bucati un intreg care a fost mai demult construit in felul lui..
Am vazut cum s-au construit fetze din genitalele masculine, cum penisul a devenit nas, si testiculele restul fetzei, na, e de ris, si de admirat exercitiul..Sigur, aveau si ochelari, ca sa dea impresia de real..Si parul pubian devenea un fel de..
Si da, normal, am vazut si fotografii cu genitale feminine care erau aratate artistic..Care cu freze pubiene elaborate, sau epilate complet..Frumos..
Sintem asa cum existam..Oameni reali..Cu cite realizam..
Stiu, ca sa vorbesti despre chestii controversate e aiurea, cumva, desi e de success, totusi..Pentru ca toti vor sa vada lucruri ciudate, si, na..Cu cit esti mai freak azi esti mai cautat..Sau lacrimogen..Regal..
Ce dracu scriu eu despre astea? Poate pentru ca e distractiv, habar n-am..Cum e sa-ti spui despre toate ale tale intime, asa? Sa te povestesti, cu toate pe care le simti, ca si cind ai sti ca altii ar dori sa le afle?

No comments:

Post a Comment