Saturday, January 12, 2013

Ipocrizii

Ma enerveaza prostia..Adica am alergie, ma face sa explodez..Nu mai suport idiotii cu idei putine si fixe, si care ma obliga sa gindesc, sau sa simt ca ei..Asta e imposibil..Si de-a dreptul incalificabil..Pai na..
Si, tabu-urile sint chestii de prostie..Bun, inteleg, sint anumite realitati sociale, care ne fac sa ne comportam intr-un anume fel..Asta e de inteles..Dar de ce e mai acceptabila violentza, decit nuditatea? Asta nu pricep.. Adica ma fac ca nu pricep, pentru ca imi dau seama de cita impocrizie e prin societatea asta..Bun..
Eu as da o lege, ca sa se interzica violentza, si cei care o fac, fie ca e cu pistoale, sau verbala, sau manifestata in toate formele ei, sa fie in afara legii..Clar..Afara cu impostura, si prostia..Sa ramina doar aia de au ceva idei in creier, si capacitati sa le construiasca..Restul, la gunoi..Iar mediocrii sa fie tolerati, doar..
Si as mai da o lege, ca sa fie legalizat nudismul..Dom'le, care vrea sa stea in pielea goala, sa fie lasat in pace.. Ce daca e nud? Ce daca nu are un corp asa cum apare prin reviste? E om, e normal, e firesc..Si nudistii sint mult mai draguti si deschisi..Ca ei au trecut de ipocriziile astea ale societatii..Si sint si curajosi, as zice..Plus ca ei nu cred ca ar face, sau ar vrea sa faca rau, cuiva..Nu..Ei doar isi traiesc viata lor..
Nu pricep de ce ar putea fi corpul omenesc interzis sa-l vezi? Ca doar toti avem picioare, miini, cap, git, sini, sex, piele, si toti comunicam..Bun, e adevarat ca sintem jenati sa aparem goi in context social..Dar nu e vina noastra..Pentru ca societatea ne-a impus sa gindim asa..Ma rog, sint timpuri, si timpuri..Daca ne gindim bine, omenirea a evoluat..Si costumele de baie de acuma, daca le-ar fi purtat cineva, cu, sa zicem, 50 de ani in urma, ar fi fost un mare scandal..Si asa e si cu nudsmul..Acuma nu e acceptat, inca..In fine..Mai vorbim peste 50 de ani..Cine mai apuca:))))))

No comments:

Post a Comment