Thursday, January 17, 2013

Intre Joi si Vineri


Orasul s-a acoperit cu alb..Si-a schimbat doar culoarea..Temperatura a ramas tot gri..Oamenii tot gri, norii la fel..Bilciul s-a decolorat si el, odata cu promisiunile..Toate s-au schimbat..Sau poate au revenit la culoarea starii lor de baza..Gri..Cri cri cri anotimp gri, am uitat sa mai zimbim..Pentru ca locuind intre gri-uri, ni s-a transmis si noua boala gri..
Chiar, oare unde s-au ascuns restul culorilor? Hiberneaza si ele, pina la primavara, oare? Hm..Pai de ce sint dependente de temperatura? De fapt asa e, vad si eu dimineatza cind intru in masina congelata, si imi vine si mie sa fug inapoi in pat..E de inteles..Doar sintem sensibili..Nu toti, dar cei mai multi..Cei mai multi dintre cei mai multi, dintre cei mai multi..
Miine e vineri..Sintem cu 1 picior jumate in weekend..Traiasca libertatea!:))..De fapt e bine..Ca de miercuri-joi deja simtim mirosul de weekend..Iar vineri ii simtim si gustul..I'm in love the fridays..Ca na, simbata e extazul, si duminica-luni agonia..Sau invers..Dar vineri e delirul..Sintem plini de trairi eliberatoare:)) Ca la 23 August..Sau invers:))
PS Dap, toamna a zis poetul ca e gri, dar erea subiectiv, si melancolic, asa ca..

No comments:

Post a Comment