Friday, January 18, 2013

Anost

Miercuri oamenii sint cercuri..Bine ca nu sint poligoane regulate..Sau figuri 3D nedeterminate..Si daca miercuri sint asa, atunci in celelalte zile ce sint? Poate ca sint figuri de stil..Cu fitze si fente..
Habar n-am despre ce sa mai scriu..Simt ca ma invirt in cerc..In cercul celor de miercuri..Bine, acuma sincer vorbind, sint miliarde si miliarde de subiecte..Dar tre'sa ai si rabdare, si sa mai si faci efortul sa te gindesti la ceva..Sa-ti aduci din minte toate imaginile alea, si sa le faci parte dintr-un film..Pe care sa-l traduci in cuvinte..
Azi nu mai e fun..Toti vor lucruri ieftine si distractive..Nu mai e pasiunea pentru idei, si concepte, cum era.. Nu..Pen'ca venim de la servici obositi, si vrem sa vedem/citim ceva usor..Sa ne fie comod, sa ne relaxam.. Ca si asa ne streseaza la servici..Acasa sintem liberi sa ne simtim bine..Ziarele si tv-urile vineaza subiecte facilo-stupido-socante..Cine a divortzat, cine a mai dat coltzul, mitocanii gratuite, si absurditatzi..Asta e..
De fapt, na..Azi entertainerii sint la mare pretz..Aia de distreaza lumea..Restul nu mai conteaza..Ca si asa e peste tot o confuzie generalizata..Nu mai conteaza mai nimic..Toate vin si se duc asa, ca sa fie..Easy come, easy go..Si lumea se prosteste vazind cu ochii..De fapt, ce mai conteaza ce si cum? Ca oricum nu-i pasa absolut nimanui..Fiecare isi face numarul lui..Ca dintotdeauna..Nimic nou sub soare..

No comments:

Post a Comment