Saturday, August 11, 2018

Lasciv evolutiv

Spatiile se desfac ca niste rulouri, in ritmul timpului, constant..Miscarea e continua, de la inceputul timpului.. Cilindrul se rostogoleste inainte lasind in urma un covor de spatiu elastic, pe care masele il mai deformeaza.. Timpul merge indiferent inainte tragind dupa el toti cilindrii de spatziu, care pare ca nu se mai termina..
Uneori starile de dinauntru coincid cu cele de dinafara..Alteori starile ramin sa domine stabil tot..Si toate impunerile curg simplu, si firesc..Apoi se acopera toate cu taceri de ginduri..Cind doar linistile vorbesc pe ritmurile interioare..
E inca vara..Un desert cald ne inconjoara cu lumina si verde vegetal..Sintem pasivi si lenesi..Totul e conform, si identic cu tot, miscarea e lasciva, si previzibila..E calm si autentic totul in starea de echilibru static..Nimic nu mai conteaza, nici chiar daca miine se va intimpla o crestere, sau o cadere pe scara evolutiei..E limpede si clar, si totul e o apa care curge fara sfirsit..Pare ca vointza a adormit..
Peste putin timp va veni toamna..Si vom incepe iar sa gindim la trecut, si viitor..Acum e prea cald, si prea fara griji..

No comments:

Post a Comment