Tuesday, April 17, 2018

Petrecere cu anotimpuri

Afara e toamna spre iarna..Anotimpurile sint confuze, probabil ca seful lor e in concediu, si isi fac de cap pe la petreceri, beau, danseaza pe mese, cinta la instrumente de suflat vint, si de stropit ploi..Sau la alte cine mai stie ce instrumente de care nu stim, ca la anotimpuri, acolo, la centru e altfel ca la noi, se intimpla lucruri variate si uimitoare, cred..Instrumentele de pictat sint si ele masinarii complicate..Am auzit ca si-au umplut rezervoarele cu clorofila ca s-o pompeze mai incolo..
De fapt cica e primavara, teoretic, desi e cam indecisa, si subiectiva, ca un artist in cautari, si care isi scrie opera din mers..De fapt e capricioasa ca o femeie..Chiar, femeile de ce-s capricioase? Sint si ele tot timpul in  cautari, si nemultumite de rezultate? In viata e bine sa fii calm, si calculat, fara nebuneli, cica..Asta e teoretic..
Miine cica e o alta zi..Ce se schimba zilele astea..Ba e zi, ba e noapte, ca nici nu mai stii ce si cum..
Am ascultat iar Beethoven, si mi-a venit iar chef sa zbor, sa vad lumea de sus..Atita dacit..

2 comments:

  1. heee..cum sa nu stii?..anotimpurile nu au sef si nu si fac de cap..cele trei, care nu s, se contopesc si devin al cincilea..sunt trei, niciodata aceleasi, intr un cinci..si e o feerie-nebunie..eiii, cum sa nu stii?

    ReplyDelete
  2. Stiu, clar, decit ca nu stiu cit stiu, cum stiu, si ce stiu..Nu se zice feerie, ci fericire, si asta e aspirationala, ca se tinde asimptotic la ea..Ies 5 din 3? 5 e mai bun ca 4, desi e posibil sa fie mai multe de 5, trebuie intrebati cercetatorii.

    ReplyDelete