Monday, November 20, 2017

Space Zoo

Nu te intelege, cu adevarat, nimeni..Nu are cum..Chiar daca ar fi fost experiente perfect identice,  fiecare le-ar fi vazut altfel..Si constiintza asta a incapacitatii de a te intelege e masiv deprimanta..
De fapt de cind ai inceput sa experimentezi si sa inveti lucruri noi, probabilitatea de a fi compatibil cu cineva a scazut continuu..Pina la ce e acum, adica aproape zero..
Ma uitam, si incercam sa inteleg cum se asociaza timpitii intre ei, pentru ca asta e cazul cel mai intilnit..Cred ca isi descopera anumite chestii comune, si asta e suficient. Pentru inteligenti e mai greu cu prieteniile, ca astia-s mai pretentiosi, dar e posibil, cind exista tolerantza..Si tolerantza apare pentru ca, altfel, lipsa acuta a inteligentzilor cu care sa incerci sa relationezi, cam genereaza o disperare a insingurarilor..Asa ca mai bun e un compromis..Lasi de la tine, pentru ca nu exista o alta solutie..
Timpitzii nu prea au tolerantza, pentru ca nu au nevoie..In lumea lor interioara ei sint fericiti asa..Chestia e ca din rindul lor provin ticalosii, adica aia capabili de orice..In fine..Eu am suportat destule ticalosii, nu ma pling.. Ca oricine, probabil..Ce m-a jignit profund a fost ca respectivii mi-au ris in fatza..Sau "in gingie" vorba lui Cristian Tudor Popescu..Ce sa le faci la astia? Ca se coalizeaza si ti-o trag..
De multe ori ma gindesc daca Terra nu e un fel de zoo pe care extraterestrii il privesc de sus, pentru amuzament..Pentru ca unele lucruri care ni se intimpla par gindite de cineva cu umor negru..

No comments:

Post a Comment