Friday, September 22, 2017

Ploi visate

Drumurile merg singure, uneori, ca niste trotuare rulante, pe directii diferite..Unele se duc,  altele vin, altele par ca se rotesc in loopuri vicioase..Altele merg in spirale care urca si coboara..Unele merg in paralel, cu viteze diferite..Altele se rasucesc instabil catre variante posibile, si toate drumurile astea sint constructii complicate 3D si atit de intricate, ca nu stii niciodata la ce nivel esti, si catre ce te indrepti..
Lumea e un amestec de drumuri, arhitecturi, naturi, si stiluri..Iar oamenii imprumuta din toate, si devin altii  mergind continuu..
As fi vrut ca sa ploua azi, dar n-a fost sa fie..N-a plouat parca de 1000 de ani..Parca sint in desert..Am sa incep sa visez ploi..Nimic nu e mai frumos ca o ploaie care te invaluie si te acopera racoros cu esentze de vitalitate..Uneori imi place sa opresc timpul in loc si sa stau sa admir filigranul atent construit din sfere lichide.. Ma holbez la fiecare picatura in parte si ma uit la cit de frumos se imbina cu celelalte..E uimitor cum natura  poate construi arta din ceva atit de trecator..De fapt natura e arta pura, iar noi o copiem si ne consideram creatori..
Visez ca sint si eu parte din ploaie, ca urc, alunec, cad, si urc iar in ceruri pasind pe stropi..Si ma simt ca si cind as trai o aventura dintr-un vis al unui explorator..

No comments:

Post a Comment