Friday, July 14, 2017

Variante de sex-valori

Perceptiile ne sint total diferite, pentru ca noi, in adincul nostru sintem diferiti..O femeie simte altfel, si un  barbat simte altfel, sintem din lumi complet diferite..Daca esti barbat nu poti intelege niciodata o femeie..  Oricit ai fi de subtil, de fin, si de artist..Ca sa o intelegi trebuie sa fii femeie un timp, pentru ca atunci ai vedea toate detaliile..Si asta e un adevar pe care nu-l intelege nimeni, ca cel cum ar fi sa intelegi sexul opus.. Pentru ca intre sexe e o atit de mare-uriasa diferentza..Unii sint unii, si altii sint complet diferiti.. Ne putem blama, uri, scuipa, jigni, putem gindi in moduri dezgustatoare despre celalalt sex exact cum vrem, dar nu putem nega ca el exista..E opusul nostru..E figura noastra simetrica  din oglinda naturii..Ne putem oripila, scirbi, ne putem orice la gindul ca exista un  alt sex in afara noastra, adica ceva in plus care sa ne atace si jigneasca doar pentru ca nu sintem perfectzi..Un alt sex..Un alt gen de fiintze care sa ne observe atent, si sa ne contrazica violent..Am fost crescut in cultul asta, al separarii sexuale, am fost atentionat ca ele sint mai tenace si mai serioase, si m-am speriat, pentru ca ele deveneau altfel de fiintze, care ar fi cistigat orice competitzie, in orice circumstantze..Si am experimentat asta, pentru ca, la examene, ele ar fi cistigat oricum..
Recunosc ca mi-a fost frica de femei intr-o batalie directa, pentru ca ele au avut intotdeauna avantajul subtilitatzii, orice s-ar spune..Au atitea argumente perfect gindite, ca ma pot demola foarte usor.. Da, e perfect posibil, pentru ca ele pot construi pe moment orice..Dar daca e sa ne evaluam pe un timp mai lung, ei, aici lucrurile difera..Pentru ca oricit ai fi de bun pentru moment, la timpul viitor e cu totul alta logica..
Nu neg,  si nu aprob talentul oricui..Dar valorile se probeaza in timp..Si noi spunem ce avem de spus.. Ramine sa se valorizeze, dupa cum fiecare ce..Indiferent ce sex avem..

No comments:

Post a Comment