Monday, May 27, 2013

Luni dilematic

Comunicarea e baza interactiunii noastre cu ceilalti..Atunci cind ne dorim aceasta..Si asta se intimpla, cred, atunci cind avem ceva important de comunicat, sau o prietenie de construit..
Cind ne dorim o relatie, sau prietenie, incepem, de obicei prin a comunica, fie prin mimica/gesturi, fie prin cuvinte spuse, sau scrise..Si, dialogul incepe cu lucruri general-personale..Sau personal-generale..Despre fiintele celor 2, cu tot felul de detalii..Sau despre vremea de afara, oameni, relatii..Apoi mici filosofii..Apoi iar detalii..Si asa, din aproape in aproape, cei 2 se verifica reciproc, se studiaza, si cauta, cunoscindu-se mai bine, sa isi verifice si compatibilitatea..Daca exista..Daca nu, cu pareri de rau, se separa, sperind ca, data viitoare vor avea mai mult noroc, si cautindu-si entuziasmul pierdut, pentru un nou inceput..
Scriu asta de la scirbici..Iar e luni, iar e o mica depresie..Abia astept sa treaca..Cind scap ma duc la mall sa ma mai misc, sa mai consum caloriile, ca fac miscare din an in pasti..

1 comment:

  1. Luni e o zi confuza..Ca o felie de toamna schimbatoare si cetzoasa..Are in aer starea de nedeterminare pe care o simti cind cunosti pe cineva, si cind spui cuvinte, si ti se raspund cuvinte..Fara sa stii ce inseamna, sau unde te vor duce..Cuvinte de inceput..

    ReplyDelete