Saturday, June 28, 2014

Drum in labirint

Lumea nu mai are repere stabile, asa ca..La ce naiba sa dezvolti teorii, sau sa spui despre determinari, cind toate sint varza..Ce sa explici, si cui, ca mai exista valori stabile..Pentru ca, na, ei cred ce cred, si in atitudinea asta generala a egoului umflat, nimeni nu te va asculta, orice le-ai spune, sau orice argumente le-ai aduce..
Traim vremuri confuze, in care ceva ce a fost e negat asa, pur si simplu, doar pentru ca apartine unor alte vremuri...Hmm..Tot ce a fost stabil valoros devine un reper de care nu-si vor aminti decit unii, la un anumit moment..Desi stim ca lumea are nevoie de toate, ei bine, acum, pare ca altfel merg lucrurile..
Eu nu sint un legat de ce a fost, pentru ca nu am cum..Ma adaptez din mers la tot..Dar sa uitam valorile mi se pare o timpenie..Nu asa evoluam, in nici un caz..In fine..
Lumea se duce pe drumul ei..Si, cum am spus de atitea ori, noi, cei mici ne adaptam cum putem, la tot..Si mergem asa, orbecaind, parca, pe un drum in labirint..Cautindu-ne drumul din toate variantele posibile..

No comments:

Post a Comment