Friday, June 27, 2014

Cireasa in labirint

Lumea e o suma de lumi, care fiecare sint o alta suma de lumi, care sint o alta suma de lumi..Si totul se amesteca construind legaturi-fire de culori diferite, unele intre unele, altele intre altele.. Totul e o transformare continua, pentru ca intre timp apar lumi noi, care se conecteaza, si ele, din mers, la toate..Si totul e un amestec schimbator intre ce a fost, ce este, spre un posibil ce va fi.. Totul e un tot urias, in care orice poate oricind sa apara, sa se transforme, sau sa dispara, reformind, si restructurind tot sistemul asta atit de complicat..
Amintirile se reconstruiesc si ele, asa ca tot, si ca tot ce ni se intimpla, pentru ca toate sint legate imediat si brutal, sau fin si subtil-imperceptibil..
Iar noi sintem cei mici si angrenati in imensitatea masinariei lumii..Noi facem, percepem, gindim, si ne adaptam schimbarile conform cu ce trebuie sa fim, sau sa devenim..Noi mergem cu pasii nostri mici pe o traiectorie posibila a sistemului..Si mergem asa pina la prima intersectie..Dupa care luam o decizie, ca sa putem merge inainte, iar..Si ne continuam drumul, ca o piesa, intr-un joc cu reguli complicate si schimbatoare, al mersului lumii..Mergem pe variantele deschise, si posibile..Mergem..Spre un nu-stim-unde, intr-un nu-stiu-cind..Asa, ca si cind drumul asta pe care-l descoperim e un fel de solutie al variantelor posibile deschise doar pentru noi in labirintul existentei..Si continuam pe traiectoria destinului iar, si iar, cit, si cum putem.. Si continam asa pentru ca asa e in ADNul nostru, propriu, si personal, si care, seamana cu cel al celorlalti in muuuulte chestii..Doar ca noi, vezi, sintem cu totul speciali, nene..Pentru ca noi, cu bune, si rele, sintem, de fapt, cireasa de pe tort..De pe un tort, nu stim exact care, dar unul pe care-l vrem important..

No comments:

Post a Comment