Saturday, June 21, 2014

Definitiile noi

Vezi, vedem ce credem ca vedem..Si simtim, la fel, ce credem ca chiar simtim..Desi, poate, instinctul ne spune altceva..Nu stiu..
Noi traim printre picaturi, de fapt..Ce ne vine, imprejur, sau alaturi..Concentrat, variante aduse la vietile proprii..Traim ce apucam sa ne vina din trairile celorlalti, si ni se aduna, impreuna, ca sa ne faca sa simtim ceva..Traim ce ni se construieste imprejur, ca sa ne dea o impresie a unei vieti proprii..Si mergem pe variantele momentului ca pe un drum al propriului destin..
Vezi, nu stim cine sintem pina nu intelegem locul, rolul nostru in toata masinaria asta a lumii..Ca sa ceva.. Pina intelegem ca sintem o varianta dintre toate, in toate variantele posibile ale traiectoriilor posibile ale lumii asteia atit de schimbatoare..
Sintem ce sintem pentru ca existam, aici, acum, intre toate variantele..Ca sa spunem ceva ce are un inteles pentru unii dintre noi..Ca sa ne definim, cum putem, cit putem de clar, intre atitia altii care, si ei, se definesc, intr-un fel, sau altul..

No comments:

Post a Comment