Saturday, June 2, 2012

Schimbari galactice

Toate au devenit altceva..Iluzionistul Timp a folosit aceleasi tricks, ca sa scoata din palariile lui magice alte realitati..
Stiinta a schimbat tot..Traim in alt mediu..Care, e cumva, unul artificial, total diferit de cel in care a evoluat viata, asa cum o stim..Creierul si corpul s-au trezit in alta lume..Oare cum ne vom adapta? Ce vom deveni?
Cica Galaxia noastra se va ciocni cu Andromeda peste 4 miliarde de ani..De fapt, de cind exista universul asta s-au tot ciocnit obiecte ceresti..Cu tot felul de consecinte..Pamintul a suferit tot felul de socuri, care au determinat disparitii si aparitii de specii, vezi disparitia completa a dinozaurienilor acum cca 70 de milioane de ani..Serios vorbind, daca nu ar fi disparut dinozaurii atunci, noi nu am fi existat acum..Clar..Deci na..
Iar ciocnirea galaxiilor NU e ca un impact intre 2 corpuri solide..Pentru ca galaxiile sint roiuri fluide de corpuri ceresti, care stau impreuna datorita unei forte de atractie uriase exercitate de o gaura neagra, aflata in mijloc..Practic, galaxiile trec una prin alta, si dupa "intilnire" isi schimba forma, se transforma in altceva..Totul depinde de masa, forma, si impulsul "constituentilor"..E simplu, teoretic..
Vezi http://www.youtube.com/watch?v=j7jqlKuFf84

No comments:

Post a Comment