Saturday, June 30, 2012

Nu ca un Da

Linistea iti vorbeste cu adevaruri..Acolo te regasesti..Acolo nu e frica, nici intristare..E un eu care iti urmareste trairile, si care e al tau..Care iti spune cine esti..Daca il asculti iti povesteste tot destinul tau..Toata viata ta..Care a fost, si va fi..De la origini, spre un fel de infinit, nestiut..
Aici noi doar spunem cuvinte fara acoperire..Pentru ca inca ne plimbam..Printre spatiile nestiute ale celorlalti.. Fara sa stim..Mergem spre un ideal neclar..Ascultam ceva dinafara..Si construim ceva inauntru..Ceva care sa aiba un sens, cit de mic..Asa..Firea ne poarta spre..O atingere..Si zburam, pur si simplu..Ne-am acoperit nedeterminarile..Vedem ce ne apare..Mult, ca o atingere..Sau ca o iubire, pe drumul destinului..Ca o surpriza nestiuta..Pe care NOI am transformat-o in ce va fi fost..
Te cunosc..Nu esti de aici..Nu..Esti din locurile de unde as fi vrut si eu sa fiu..Esti o iluzie, de fapt..Esti doar o suprafatza care isi reflecta imaginile, doar..O simulare, o aparentza, o neatingere..Un abur instabil..Si inconsistent..Un nestiut..

No comments:

Post a Comment