Saturday, March 17, 2012

Profile cu lumini

Viata asta a noastra e o trecere..O trecere prin real/imaginar, prin culoare, sali, apartamente, prin locuri solide sau lichide..E un dans contorsionat, care urmareste traiectoria contorsionata a eului a eului prin lume.. O lume contorsionata si ea, si constrinsa de regulile contactelor sociale..Impuse sau nu..
Bilciul asta social e in expansiune..E ca un imperiu ce cucereste repede si sigur mintzile needucate.. Scalimbaiala e un limbaj universal, si usor de inteles..Seamana cu brutalitatea, care, si ea e la fel de universala..Ce lume..Cel putin ce lume e lumea vizibila..Hm..Ai fi zis ca dupa atita istorie s-a ajuns la un semi-paradis..Poate ca limitele biologice proprii ne impiedica..Sau alte limite..Cine stie?
Orasul are si zone neatinse de bilci, uneori..Atunci e frumos, si credibil..Atunci merita sa iti iei pasii cu tine, si sa-i lasi pe drumuri..
A trecut iarna..Am uitat de frig..E lumina..E timp de raze..Poate ca soarele asta mare o sa lumineze mai multe zimbete de acum incolo..E frumos..M-as intilni cu frumusetea din suflet, cea atit de ascunsa..M-as intilni cu oameni carora atitea ierni nu le-au inghetzat visele..
Timpul ne e, inca prieten..Mai apropiat, sau mai indepartat..

No comments:

Post a Comment