Saturday, March 17, 2012

Centroid



Anotimpurile sufletului sint mai dese decit anotimpurile terestre..Facem excursii dese prin rai si prin iad..Si ne intoarcem la punctul zero, apoi..De unde pornim iar..
Unii teoretizeaza notiunea de "fericire"..Dar ea e relativa..Fiecare are alte motive de fericiri..Mai mari sau mai mici..Mai colorate, sau mai transparente..Mai clare, sau nu..Dar, ceva cred ca aduce oricui fericire..Un zimbet, o figura simpatica, un gest chic, o gluma, o intelegere, un ajutor..Adica ceva ca un pansament pentru sufletul nostru cel atit de ranit..Fericirea ne e la indemina..Trebuie doar sa stim sa o cautam..
O relatie frumoasa e un prilej de fericire..Poate cel mai mare..Chiar daca acea relatie nu e perfecta..Pentru ca, na perfectiunea e o chestie inventata, ca sa ne eliberam de material..Pina la urma, cred ca relatia stabila e cea in care gasesti ce CONTEAZA pentru tine..Adica ceea ce iti trebuie, chit ca constientizezi, sau nu..
Sintem fiinte schimbatoare, cu ups and downs frecvente..Dar raminem atasati de oameni prin chestiile acelea invizibile, si, care CONTEAZA..

No comments:

Post a Comment