Sunday, March 18, 2012

Peisajele trecerilor


Dragostea e o parte din viata noastra..Mai mare, sau mai mica..Dragostea e fundamentul fiintei noastre, de fapt..Pentru ca, pe ea ne bazam, ca sa ne incarcam energiile sperantzelor, si sa mergem inainte..
Dragostea e si o reintoarcere la noi-insine..E o reevaluare a eului..E incredere in ce sintem, in ce comunicam cu ceilalti, in valorile proprii..Si in trairile de acum..Dragostea e o lume redescoperita, din noi..E un timp trait atit de profund, impreuna..Si e si, cumva, o aspiratie..Pentru ca iubirea adevarata, e, totusi, rara..
De obicei, dragostea noastra e impartita pe multe felii..Iubim si asta, si aia, si pe noi, in masuri diferite..Si asta pentru ca sintem obligati sa traim in diferite lumi, destul de anoste, si din care invatam sa iubim cite ceva..
Ca sa intilnesti un om pe care chiar sa-l iubesti pentru ce e el/ea, e un noroc..Mare..Urias..Colosal..E ca o exceptie de la regula, care confirma regula..Ce ciudat suna..Pare o contradictie in termeni..O chestie sociala, sau ceva..Care, oricum n-ar avea nici o logica..Pentru ca urmeaza liniile sufletului schimbator..
Avem si calitati, si defecte..Adica chestii etichetate asa de social..Sau de sistemul de valori al celorlalti..
Cineva mi-a spus ca desenele mele technice sint opere de arta..Si m-a facut sa ma simt atit de bine..Nu stiu de ce..Le-am facut respectind niste proportii pe care le aveam in mintea mea profunda..
As mai vizita muzeele lumii..Vreau sa mai vad echilibrul formelor si culorilor..Care trece dincolo de miliardele de detalii..Vreau sa ma regasesc in spatii de dincolo de timp..
De fapt, eu, cine sint? Stiu ca si tu te intrebi asta, despre tine..Greu de raspuns..Sintem fiinte, cineva-uri cu euri care exploreaza..Orice, in orice anotimp al vietilor celorlalti..

No comments:

Post a Comment