Wednesday, January 24, 2018

TSoW, Illusionist

The Shape of Water, si The Illusionist le vazui acusha da curind, ceva de ramii masca bai nene bai nene bai nene..TSoW e un basm, de fapt, cu chestii trestii pampam, happyend, cu Sally Hawkins din Maudie (pictorita), cica cel mai nominalizat la Oscarurile care vin..Filmul profesional facut super artistic, cam intunecat, dar interesant, are de toate in el, cam pueril dar na, e basm.. E cu un amor intre o tanti femeie de serviciu draguta si singura si un om amfibie..Asa. Illusionist e un film care te scoate din pantofi, tot asa ultra bine facut, artistic si cu niste rasturnari de situatie de cazi pe jos..E ca un fel de razbunare a inteligentzei asupra sistemului primitiv si manipulat de lacomi abrutizatzi..E cu o poveste de amor intre un iluzionist si o tanti cu singe albastru..
Cind e cu amor e bine ca e bine mai ales cind se sfirseste exagerat de bine, desi in film sint tot felul de intimplari nasoale. In fine..Bune..La mai multe, ca filmele de azi sint prea pline de efecte speciale si sarace in idei..Tot mai bune sint filmele alea artistice de demult vazute la cinema pe un ecran de ala urias..Na.
PS Am racit, na, ca acuma trebuia sa fie si frig, ca nu erau destule be-lele

2 comments:

  1. Primul vazut, al doilea urmeaza.
    Mi-a placut TSoW, e altceva...dar intunecat rau, haha

    ReplyDelete
  2. Sint bune amindoua filmele, din astea mai noi, sa vezi in Illusionist ce rasturnari de situatie, sa te legi cu centura de siguranta de la scaun:))

    ReplyDelete