Tuesday, January 23, 2018

Pamflet cu secx

Intri in viata pe culoarul universal, apoi o apuci pe cel barbatesc, apoi pe cel profesional, cel corespunzator propriei sensibilitati, cel al propriei gindiri, pina ajungi pe ultimul culoar..Toate culoarele astea insumate dau viatza..Ca tine o face oricare, de oricare sex natural sau inventat..
Cind esti mic secxul nu conteaza asa cum conteaza muuulte altele, pentru ca nu are de ce..Abia pe urma constientizezi cit de cit, il descoperi, si testezi, dar primesti in fatza direct multe nu-uri impreuna cu usi trintite direct in nas..Dupa care revii pe culoarul de pe care tocmai ce plecasesi ca sa incerci experientza nereusita a celei de-a coispea relatzii proaspat prabusite..Iti promiti in gind ca nu vei mai gresi niciodata in halul asta, pentru ca esti inteligent si vei sti sa te feresti..Asta pe linga ca secxul e dureros, animalic, obositor, enervant, disturbator de la gindire, stupid si ultra-desgustator..Scirbos chiar, pentru ca e cu lichide gretzoase, si stari nefrecventabile..Aproape ca te face sa nu mai maninci vreodata daca nu ti-ai elimina complet din minte imaginea aia cu 2 corpuri care se freaca, 2 guri suprapuse, si mai ales doua genitale care se penetreaza reciproc intr-o miscare de du-te vino continuu, care face totul sa fie si monoton de sa-ti iei cimpii..Oare ce or vedea aia de cumpara filmele alea cu secx? Cica industria asta e cea mai tare, si tot ce e film facut vreodata asre si o varianta cu secx in ea..In fine, cine stie, poate ca cei casatoritzi se plictisesc unul de altul si vor altceva cu alte personaje, si alte pozitzii noi care nu au incaput in imaginatzia lor..In fine, secxul e un spice al vietii, ca na, nu-l poti trata de serios, desi cica conteaza destul de mult sa hitza-hitza asa cind te apuca..Mai bine sa citesti cartzi ca din alea tot mai invetzi ceva..
PS Asta e un pamphlet, si orice asemanare cu realitatea e intentzionata..Fara fitze, fente, si figuri, si mai ales fara regrete. Cica-ca sa ai success azi tre'sa bagi cu 3S=secx+singe+scandal. Aia e, ca meritam, nu?

1 comment:

  1. Si mai e ceva ce era cam greu de spus in post, ceva ce vine dintr-un fel de experientza paralela, sa zic asa: inainte de casatorie, in perioadele de libertate, el o asediaza pe ea cu cocoshisme erotico-sexuale mai mult spuse si descrise, pentru ca, dupa casatorie el sa fie pus de ea la o treaba care sa semene cu promisiunile lui..Bine, ei, daca-s suficient de inteligentzi pot ajunge la o intzelegere totusi, ca na, ei sint amindoi oameni, nu robotzi sexuali, clar..

    ReplyDelete