Saturday, December 16, 2017

Mihai Intiiul si Ultimul

Foarte emotionanta inmormintarea regelui Mihai..A fost de o decentza nemaintilnita la romani, si un fel de exemplu de cum ar trebui sa fie lucrurile intr-o tara normala la cap..Abia acuma il descopera romanii, cind nu mai e, asta dupa ce i-au dat suturi cit a trait, mai ales in postcomunismul barbar romanesc..Poate ca asa a fost sa fie, poate ca doar asa ar fi curs istoria reala, si nu in alt mod, pentru ca asa erau mentalitatzile vremii, si asta era destinul, singurul destin posibil, cine stie..Postcomunistii au profitat fiecare de naivitatile poporului si l-au pacalit masiv, mai ales ca la romani e o dezbinare si o tradare continua in istorie..In fine..
Acum romanii parca s-au trezit sa-si urle nedreptatile, cind au vazut cine a fost Mihai, si sa-i ceara iertare.. Poate incearca sa reporneasca societatea pe alte principii, ca cu vechile mizerii nu mai merge..
Ciudata fiintza e omul..Instabil, iritat, confuz, gata oricind sa creeze arta, dar si sa faca o nefacuta..
Mihai a fost un tip corect, si un om bun..Rar printre sus-pusi..Si rar printre ceilaltzi..E pacat, totusi, pentru ca doar o viatza avem, si e pacat s-o risipim prosteste, cind am putea s-o traim printre valori adevarate, poate chiar glorios uneori..

No comments:

Post a Comment