Friday, November 13, 2015

Luptatori

O lectie adevarata e lectia realitatii, nu a adevarului..Uite-te la ce se intimpla acum..Nu da nimeni doi bani pe tine..Toti se bucura cind nu sint in locul tau cind suferi, si te invidiaza cind ai success..Nu-ti fa iluzii..
Incredere sa ai doar in cei ce au dovedit..
Ce as vrea sa ramina cei ce cred..Nimeni nu mai crede in povesti ipocrite..Nimic nu e ce pare a fi.. Sintem atit de singuri, si de expusi..
Imi caut unele origini de samurai..

2 comments:

  1. Cred ca ar trebuie sa avem incredere in noi prima data, iar dupa aceea nimic nu o sa mai para imposibil si o sa ne fie mai usor sa trecem peste lucrurile rele. :)

    ReplyDelete
  2. Cum zic legile lui Murphy, timpul trece mai repede, sau mai incet, depin de care parte a usii wc-ului esti:))), asa e si cu fericirea si nefericirea zis asa in general, ca toate depind de asteparile tale, de punctele de vedere, de moment, etc, desi, in particular sint infinite variatiuni, si nuantze..Dar trebuie mult realism, cit sa evaluam bine ce avem, si cum putem schimba in bine ce se poate schimba, dupa care, in tre timp, sa ne umplem asteptarile cu fantezii generoase:) Glumesc, dar ceva mai multa incredere in noi ne trebuie, ca sa pastram sperantzele cit mai intacte..Ca ne trebuie energie sa putem merge inainte, nu?

    ReplyDelete