Monday, May 14, 2018

Razboiul fara inceput si sfirsit

Energia e in vis..Dincolo de marginile visului e intunericul..Nu mai conteaza ce a fost, ce e acum e totul absolut si iremediabil si transformabil in altceva. Au trecut atitea, si vor veni atitea, dar ele sint iluzii. De fapt cine stie exact care sint iluziile, si cum sa le deosebim de non-iluzii? Eu am intilnit foarte multi oameni iluzii, care isi traiau vietile la intimplare, si care aruncau mult rau imprejur..E asa felul in care se presupune ca trebuie sa traiesti, acceptind atitea? Pina la urma se ajunge la care-pe-care, indiferent de gene, educatie, experiente, calci in picioare ca sa nu fii calcat, asta e lectia pe care o inveti luptind in razboiul asta dintre fiintze, cel fara inceput, si fara sfirsit, etern ca timpul......

6 comments:

  1. Florine... Stai linistit. De adevar nu poate fugi (si nu se poate ascunde) nimeni la infinit. Deci nu poate pune problema acceptarii. Cand e obligatoriu. Insa se poate transforma in lupta cu insasi sinele... cand este de buna-seama acceptat usor. Insa nu se poate PACE fara lupta/e. niciodata, nicaieri, in niciun-fel-de-conditii...Zic eu.

    ReplyDelete
  2. Trebuie luptat si pentru pace, e paradoxal..Bai da ce haite de ciini sint peste tot, e ceva ce nu credeai sa existe in asa cantitati, si ce rai, naspa viata asta.

    ReplyDelete
  3. ....... :) ......

    sunt si pisici "rele". eu am patit-o`(n viata asta), si m-au zgariat rau....

    ReplyDelete
  4. Da, trebe invatat sa dam pumni la lighioane de toate felurili: ciini, pisici, viezuri, minji, berze, cai mascati, pirsi, cuci, pasarele, dragoni, elefanti roz, virusi, penisi vorbitori, lacuste de stepa, cirnatzi, mizerabili, rahatzi, pansatzi, dinozauri, crocodili, etcetc.

    ReplyDelete