Monday, February 12, 2018

Sex complex

Secxul e un subiect ta-bu..Adica nu ai voie sa-l deschizi ca devii nefrecventabil..Cum sa vorbesti despre sex, c'esti diliu? Cum sa indraznesti sa te gindesti sa vorbesti despre sex, ce, alte subiecte din lumea asta mare n-ai mai gasit altele decit grobiano-dezgustatorul sex? Mai nene, te credeam serios, asa ti se reproseaza in nas de catre tot felul de exemplare..Si nu e ca ai fi discutat altceva decit generalitatzi ultra-cunoscute, ca evident n-ai fi intrat in detalii obscene..Dar sexul e tabu, si nu-l abordezi ca risti o desconsiderare-degradare, nu mai prezintzi incredere, ba chiar esti privit cu mila, uneori..Ca vorba aia, noi sintem uoameni ciuvilizatzi ba, avem cultura, ne dam rotunzi, sintem rafinatzi, chiar dublu-triplu rafinatzi, noi stim subtilitatzi din orice, si discutam decit elevatziuni din alea scumpe, ba, chestii de care tu n-ai sa auzi vreodata chiar daca o sa traiesti coispe vietzi..
Na, nu te pui cu ei, ca prostii nu-s destui daca nu-s destui, vorba aia..Beton..Oare cochetzii si cochetele de genul enumerat mai sus cum fac amor cind fac? Cre'ca au stil si gratzie de formatzie clasica ca aia de-au absolvit scoala de bune maniere si dansuri, sau ceva..Ca la elevatzia lor, na, nu fac amor grobian ca ashtilaltzi..Si de aia nici nu discuta despre sex..Ca ei sint unici si valorosi..Si daca-i superi te si injura..
Asa ca e bine sa vorbim despre subiecte ne-tabu..Adica mai bine sa nu vorbim deloc, despre nimic..Ne holbam unii la altzii si ne pastram un poker face stabil, ca sa evitam sa dam motive de ura..Distantza e buna sa o pastram cit mai distantza-tampon, ca daca vreunul din astia mai furiosi sare la bataie sa putem sa ne fofilam..
In fine, secxul e bun, totusi, e sanatos, n-are e-uri, pune singele in miscare..E mai bun decit deloc, hahaha, vorba aia: decit mult si prost mai bine nimic, dar bun..N-are legatura, dar e funny..Aia e..Tot inainte, ca inainte era mai bine..

No comments:

Post a Comment