Tuesday, February 20, 2018

Inutilul ab-surd

Nu mai conteaza nimic..Nici n-a contat vreodata..Lumea parca si-a fixat ca scop absurdul..Traim la fel si noi parca..Din ce in ce mai absurd..
Viata e limitata, si pare ca, din absurdul lor oamenii nu realizeaza asta..Sau nu vor, sau isi impun sa nu realizeze asta..Pe Alexandru Macedon l-au ingropat cu miinile pe afara ca sa se vada ca nu a luat nimic cu el.. Asa, si? Poate ca nu e de ce a luat cit e ca a facut ce si-a dorit, si a avut success cu asta..Asa si cu astia de alearga dupa bani..Ei cica au de fapt success si glorie pe linga bani..Au?
Am vazut citeva documentare cu George Michael..Toata lumea il invidia ca e talentat, ca arata bine, ca are bani, ca are success la femei, ca e gay, na, il invidiau ca avea ce n-aveau ei..Si probabil ca toate astea au pus pe el o presiune uriasa..Asa ca si pe Amy Winehouse..Si au cedat..Toti cedam, oricit ne-am crede de tari, pentru ca nu avem cum sa rezistam, ca nu sintem masini..Societatea e dura, dar nu e neaparat corecta, pentru ca in ea sint multi incorecti..Cit si cum rezistam in ea depinde de multi factori interni si externi..In fine..
Toate-s cum sint..O sa ajungem sa ne tirim dupa o secunda de atentzie..Oricum nu mai conteaza..Cel mai tare doare cind realizezi asta..

No comments:

Post a Comment